Rakennusapu PKP Oy

Vesieristys sertifioidulta ammattilaiselta

Kun suunnittelet remonttia, kutsu meidät arviokäynnille. Laskemme remonttitöistä kilpailukykyisen tarjouksen. Soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella, niin sovitaan sopiva käyntiaika.

Kylpyhuoneremontti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Rakennusapu PKP Oy suorittaa kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit varmalla otteella. Remontoimme kylpyhuoneen toiveidesi mukaan, halusitpa sitten vaihtaa vesikalusteet, uusia laatoituksen tai vaihtaa kylpyammeen suihkunurkkaukseen. Toimimme Lahden seudulla, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla.

Kylpylätunnelmaa saunatiloihin

Toteutamme myös saunaremontit ammattitaitoisesti. Saunaremontti voidaan suorittaa vaikkapa pesutilojen remontoinnin yhteydessä. Voimme esimerkiksi uusia laatoitukset ja asentaa uudet lauteet. Kylpylätunnelmaa saunaan voi luoda epäsuoran valaistuksen tai kauniisti tuikkivien valokuitujen avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia, ota yhteyttä ja kutsu meidät arviokäynnille. Toimimme Lahden seudulla sekä Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai suoraan yhteydenottolomakkeen kautta.