remontointi rakennusapu PKP oy

Remontointi

Lahden lähikunnissa

Vesieristys sertifioidulta ammattilaiselta

Asennamme vesieristyksen aina huolellisesti niin kylpyhuonetta, saunaa kuin muitakin märkätiloja remontoidessa. Näin rakenteet pysyvät kosteudelta suojassa. Meillä on märkätilojen vedeneristäjän VTT-sertifikaatti.

Kylpyhuoneremontti Lahdessa ja Päijät-Hämeessä

Rakennusapu PKP Oy suorittaa kylpyhuoneremontit ja muut märkätilaremontit varmalla otteella. Remontoimme kylpyhuoneen toiveidesi mukaan, halusitpa sitten vaihtaa vesikalusteet, uusia laatoituksen tai vaihtaa kylpyammeen suihkunurkkaukseen. Toimimme Lahden seudulla, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla.

Kylpylätunnelmaa saunatiloihin

Toteutamme myös saunaremontit ammattitaitoisesti. Saunaremontti voidaan suorittaa vaikkapa pesutilojen remontoinnin yhteydessä. Voimme esimerkiksi uusia laatoitukset ja asentaa uudet lauteet. Kylpylätunnelmaa saunaan voi luoda epäsuoran valaistuksen tai kauniisti tuikkivien valokuitujen avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia, ota yhteyttä ja kutsu meidät arviokäynnille. Toimimme Lahden seudulla sekä Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai suoraan yhteydenottolomakkeen kautta.

saunatilaan kylpylätunnelmaa rakennusapu pkp Oy:stä

 Yhteistyökumppanit